Cătălin Măruță, în doliu! Tatăl prezentatorului TV a murit + Mesajul emoționant al Andrei

28 08. 2024, 10:35

Cătălin Măruță este în doliu! Tatăl prezentatorului TV a murit. Ce mesaj emoționant a transmis Andra.

Andra și Cătălin Măruță trec prin clipe dureroase. În urmă cu puțin timp, tatăl prezentatorului de la Pro TV, fost judecător la Tribunalul Gorj,  s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani.

”Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul Andrei.

Cătălin Măruță: ”Am pierdut o parte din sufletul meu”

“Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!🙏” este mesajul postat pe pagina de socializare a lui Cătălin Măruță.

Soțul Andrei a vrut să-i calce pe urme tatălui său

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp”, a dezvăluit Cătălin Măruță.

Din cele spuse de vedeta TV, Cătălin a vrut să-i calce pe urme tatălui său, însă pasiunea pentru televiziune a fost mai puternică. Cătălin Măruță a dezvăluit şi că a avut ocazia să pledeze în instanță pe vremea când abia terminase Dreptul.

„Am și pledat în instanță. Atunci când am făcut Dreptul și mă pregăteam pentru definitivat, trebuia să fac practică. Să am, ca la echipele de fotbal, câteva meciuri în picioare. Așa că am stat pe lângă un avocat mai în vârstă care mă trimitea în instanță să cer niște amânări. Niște proceduri pe la tribunal și îmi plăcea treaba asta. Sigur, mi s-ar fi potrivit avocatura”, a mai spus prezentatorul.